(Last Updated On: February 18, 2018)

Simona Halep (26 de ani) va reveni pe primul loc mondial în clasamentul mondial WTA pe 26 februarie. Chiar dacă a renunțat, din motive medicale, la turneul din Dubai Halep a primit o propunere interesantă din partea organizatorilor competiţiei din Emiratele Arabe Unite.

Directorul turneului de la Dubai, Salah Tahlak, a vorbit despre posibilitatea ca Simona să devină ambasadorul competiţiei din categoria Premier 5, dezvăluind că tema a ajuns, deja, pe masa organizatorilor competiţiei, iar negocierile se vor purta săptămâna viitoare, când, deşi nu va juca, Simona va merge la Dubai, unde va petrece câteva zile, informează Digi Sport.

Cei din Emiratele Arabe Unite s-au îndrăgostit de Simona Halep și nu țin cont că s-a retras! Viitorul nr. 1 WTA, aproape de o lovitură de imagine 1

Cea mai bună performanţă a Simonei în Emiratele Arabe Unite a fost câştigarea titlului, în 2015, după o finală cu Karolina Pliskova. În trecut, Caroline Wozniacki şi chinezoaica Suai Zhang s-au bucurat de statutul de ambasador al competiţiei din Dubai, iar reţeta financiară va fi una excelentă pentru Simona, având în vedere capitalul de care dispun şeicii.

“Dezbatem ideea de a o avea pe Simona Halep drept ambasador al mărcii pentru Dubai Duty Free, alături de Caroline Wozniacki și Shuai Zhang”, a spus Salah Tahlak, directorul turneului de la Dubai. Anunțul este cu atât mai important, fiindcă vine după ce jucătoarea din România a precizat că nu va participa la întrecerea din Emiratele Arabe Unite, pentru care primise un wild card din partea organizatorilor.

Simona Halep a câștigat în 2015 trofeul la Dubai, după o finală împotriva Karolinei Pliskova.

În absența Simonei Halep și a Carolinei Wozniacki, celelalte nume mari care pot fi urmărite la ediția din acest an a turneului de la Dubai sunt Elina Svitolina (campioana de anul trecut), Garbine Muguruza (care duminică joacă finala la Doha), Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko, Johanna Konta sau Petra Kvitova.

Simona Halep a anunțat că va reveni pe teren la turneul de la Indian Wells (7-18 martie), transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.