(Last Updated On: January 19, 2018)

Viorica Vasilica Dăncilă, noul premier al României, a trăit cei mai mulți ani în Videle, Teloerman. Reporterii Europa FM au fost la ea acasă și au găsit blocul unde a locuit. Dacă așa a locuit atâta vreme, credeți că are habar cum să conducă o țară?

Pe Facebook, jurnalistul Stoica Ionel a postat o fotografie cu mesajul: „Așa arată scara blocului din Videle în care locuiește Viorica Dăncilă, europarlamentar și premier desemnat al României.
(Foto: Carmen Dumitrescu, pentru Europa Fm)

Stoica Ionel: „Așa arată scara blocului din Videle în care locuiește Viorica Vasilica Dăncilă, europarlamentar și premier desemnat al României” 1

Jurnalista Carmen Dumitrescu de la Europa FM a stat de vorbă cu câțiva locuitori din Videle, locul unde a trăit mulți ani Viorica Vasilica Dăncilă, premierul României.
Unii sunt mândri că Viorica Dăncilă a fost desemnată premier, dar nu au prea mari speranțe că vor face ceva pentru județ.

”E o persoană cinstită, corectă și dreaptă. Să sperăm că va face ceva pentru noi, pentru populație” – a spus un bărbat din Videle.
– Dar a făcut ceva pentru județ până acum?
”Să spunem că da.”

– Trăiți bine aici?
”Nici prea bine, dar nici prea rău. Locuri de muncă au fost cât a fost Petrolul aici. Acum, nu prea mai sunt. Lumea lucrează mai mult la București”- povestește un localnic.

Un alt locuitor povestește că Viorica Dăncilă era profesoară: ”Era o femeie frumoasă. Noi ne uitam după ea. Și deșteaptă!”
”Au fost atâția la putere și noi tot în mizerie trăim!” ”Nu știu dacă o să facă ceva, că n-a făcut niciunul nimic pentru Videle. Nici Dragnea, nici Carmen Dan …”