(Last Updated On: January 18, 2018)

România trece printr-un experimante Teleorman. Șeful PSD este de acolo, noul premier, ministrul de Interne și alți vreo zeci de lucrători în ministere. Nu se găseau alții mai buni?

Pe Facebook, Szakáts István a scris: „Stimată doamnă Prim Ministru Viorica Dăncilă, Stimată doamnă Ministru de Interne Carmen Dan, vă scriu pentru că am înțeles că amândouă sunteți din Videle.

„Stimată doamnă Prim Ministru Viorica Dăncilă, Stimată doamnă Ministru de Interne Carmen Dan, vă scriu pentru că am aflat că amândouă sunteți din Videle. Şi eu am avut un coleg de armată din Videle, în 1986. Îl chema Păun. În 9 luni de armată Păun n-a purtat ciorapi niciodată. Ca toții, și el primea de la unitate ciorapi regulat, dar ...” 1

Şi eu am avut un coleg de armată din Videle, în 1986. Îl chema Păun. Avea aproape 2 metri şi peste 100 kile, dar cât era de mare, era numai piele și oase. Avea două mâini ca lopata, și pe corpul său uriaș stătea un cap mic și plin de furunculi. Lumea îi zicea Srilăr.

În 9 luni de armată Păun n-a purtat ciorapi niciodată. Ca toții, și el primea de la unitate ciorapi regulat, dar el își învelea piciorarele în ziar, așa îi băga în bocanci. Și iarna. Ciorapii îi făcea ghem și îi așeza în valiză, ghem lângă ghem, frumos aliniați.

Mă întreb ce s-o fi ales de Păun. Îmi plăcea de el, era un uriaș blajin. La liberare, când l-am văzut ultima oară, avea vreo 30 perechi de ciorapi albi în valiză. Dacă îl cunoașteți, vă rog să-i transmiteți salutările mele.

O fi Videle un oraş mare, dar România e o țară mică. Sunt curios ce o să aveți dumneavoastră în valiză la liberare”.