(Last Updated On: January 18, 2018)

După ce Iohannis a acceptat-o pe Viorica din Teleorman în funcția de premier al României, Opoziția vorbește de un plan diabolic al PSD. Dacă Viorica era refuzată atunci PSD venea cu un alt om de casă de al lui Dragnea plus o suspendare, nu și referendum. Moment în care, președintele interimar Tăriceanu ar fi făcut tot felul de grozăvii.

Pe Facebook,Raluca Turcan a scris: „Dacă vrem să salvăm România, nu trebuie să ne rugăm să forțeze Președintele Constituția ci să cadă acest guvern în Parlament. Președintele trebuie să rămână ancora principală a legalității în România. Un grup de infractori a ajuns legal la putere și ei trebuie îndepărtați tot legal. De aceea, toate eforturile trebuie acum concentrate pe Parlament și pe respingerea Guvernului.

Raluca Turcan: Iohannis a blocat planul diabolic al PSD. „Dacă Președintele refuza propunerea PSD, Dragnea venea tot cu ...” 1

Fac un apel la parlamentarii de bună credință și la toți cetățenii onești din aceasta țară, să înceapă să convingă parlamentari să voteze împotriva acestui guvern în Parlament! E clar pentru toată lumea că doamna Dăncilă este mâna cu care Dragnea va semna toate deciziile guvernamentale.

Nu știm nimic despre doamna Dăncilă pentru că nu a făcut niciodată nimic doamna Dăncilă. Este doar pionul prin care Liviu Dragnea va semna toate nenorocirile acestei guvernări. Pentru a opri atacul crimei organizate asupra României, președintele României are obligația de a judeca fiecare decizie prin prisma tuturor consecințelor.


Dacă Președintele refuza propunerea PSD, Dragnea venea tot cu un om al lui, plus o suspendare. Dar, atenție! Doar suspendare, nu și referendum de demitere pentru că în perioada suspendării, Tăriceanu ajungea președinte interimar, schimba șefii parchetelor, puneau mâna pe justiție și apoi, prin Parlament, opreau referendumul, iar Președintele revenea la Cotroceni să constate post-factum capturarea completă a României.

Pentru români, acest plan diabolic al PSD este mult mai nociv în consecințe interne și externe decât numirea doamnei Dăncilă. Doamna Dăncilă merită prezentată, ascultată, pentru ca oamenii să înțeleagă în ce mod teribil au fost mințiți și cât preț pun PSD și ALDE pe votul lor. Zero!”