(Last Updated On: January 17, 2018)

România stă cu sufletul la gură dacă cel mai cinstit, corect, educat politician al României, Viorica Dăncilă din Teleorman va fi acceptată ca premier de Klaus Iohannis. Cu siguranță viața românilor sub conducerea ei măiastră se va îmbunătăți considerabil.

Realizatorul TV, Mircea Badea este supărat că Iohannis nu ar prea vrea să o acepte pe Virorica în funcția de premier. “V-am zis de ce Viorica Dăncilă, premierul propus de PSD, este din Teleorman și nu din Cluj – pentru că Teleorman a câștigat alegerile, Cluj nu. În principiu, cred că domnul Klaus Iohannis va refuza propunerea.

O acceptă Iohannis? Mircea Badea: „V-am zis de ce Viorica Dăncilă, premierul propus de PSD, este din Teleorman și nu din Cluj - pentru că Teleorman a câștigat alegerile, Cluj nu” 1

Nu sunt ferm convins că așa va fi. Motivul real este pentru că Viorica Dăncilă nu este de la Servicii. Este greu de crezut că Iohannis va dori cu Dăncilă. Tocmai pentru că nu este de la Servicii mi se pare un argument bun să fie acceptată, dar argumentul meu este contraargument pentru președinte. Calculele sunt mai complicate, dar tind să cred că Iohannis nu o va accepta pe Dăncilă”, a zis Mircea Badea la emisiunea “În gura presei”.

“Unii spun că premierul ar trebui să vorbească zece limbi străine, să fi absolvit 30 de facultăți dintre care minimum economie și așa… Ok, am înțeles și asta, dar dintre ce avem… Doamna Dăncilă mi se pare ok. Nu am nimic împotriva faptului ca dumneai să fie premier”, a mai zis realizatorul TV citat de dcnews.ro.

Klaus Iohannis se consultă, miercuri, cu partidele şi formaţiunile reprezentate în Parlament în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de premier, după ce Mihai Tudose a demisionat din funcţie.