(Last Updated On: January 19, 2018)

Victor Spirescu, în vârstă de 37 de ani, românul care a devenit imaginea publică a imigrației românești în Marea Britanie, a murit la începutul acestei săptămâni în urma unui accident de circulație. Se pare că nu el ar fi produs accidentul.
Poliția din Londra a reținut un bărbat de 25 de ani, din Milton Keyens, în urma suspiciunii că ar fi provocat accidentul în care a murit românul Victor Spirescu, scrie The Sun și reluat de ziarulromanesc.net.

Acesta a fost eliberat, dar este în continuare anchetat. De asemenea, poliția Thames Valley face apel la trecătorul care a sunat poliția de pe un telefon mobil în momentul incidentului să contacteze autoritățile. „Credem că pe acel om îl cheamă Iosif și facem apel la el să se prezinte la poliție, deoarece poate avea informații vitale care ne-ar putea ajuta în anchetă”, a declarat Naomi Hames, de la Unitatea de Investigare a Coliziunilor Grave.

Noi detalii despre moartea Victor Spirescu, românul care a ”invadat” Marea Britanie, la 1 ianuarie 2014. Un șofer a fost reținut de Poliție 1

Victor Spirescu, în vârstă de 37 de ani, românul care a devenit imaginea publică a imigrației românești în Marea Britanie, a murit după ce autoturismul Mitsubishi pe care îl conducea s-a lovit, luni la ora 04.19 dimineața, lângă Newport Pagnell, în Buckinghamshire, la aproximativ o milă de la casa sa din Milton Keynes.

Spirescu se afla în mașină cu un prieten și se pare că a fost aruncat din autoturism în urma impactului. Victor a murit instantaneu. Pasagerul său a supraviețuit și nu a necesitat un tratament suplimentar, potrivit The Sun.

Logodnica lui Victor Spirescu, Suzana Mateș, a declarat pentru Mail Online că este “epuizată și devastată” de vestea șocantă. Suzana, în vârstă de 23 de ani, a spus despre logodnicul său că era cel mai “minunat om de pe planetă”.

„Sunt mulți oameni care îl cunosc și îl iubesc. El le-a spus tuturor că ne vom căsători, era atât de entuziasmat. Am planificat nunta, eram atât de fericiți”, a declarat tânăra pentru Mail Online.