(Last Updated On: January 11, 2018)

Martorul-cheie în dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat de procurorii anticorupție de constituirea unui grup infracţional organizat, Teodor Niţulescu, fost prefect de Teleorman şi fost şef al PSD Teleorman, a făcut câteva declarații incredibile despre liderul PSD.

Potrivit acestuia, grupul infracţional despre care vorbesc procurorii DNA implică oameni din toate instituţiile statului: ”El şi-a constituit un grup de oameni importanţi cu implicaţii în toate instiuţiile statului pe care i-a folosit în scopul sifonării banului public prin Tel Drum. Sunt procurori, judecători, ofiţeri de poliţie”.

Martor-cheie Teldrum. „Dacă Dragnea scapă fără 15 ani de puşcărie, înseamnă că suntem în Bangladesh” 1

“Dacă Dragnea scapă fără 15 ani de puşcărie, înseamnă că noi, în Romania, suntem în Bangladesh”, a declarat Nițulescu în privința verdictului în cazul dosarului liderului PSD, citat de stiripesurse.ro

La momentul privatizării firmei Tel Drum în anul 2002, Dragnea era preşedintele CJ Teleorman, iar colegul lui de partid deţinea funcţia de prefect. Niţulescu susţine că, la începutul afacerii, Dragnea i-ar fi propus să preia firma împreună: ”Mie, în 2002, mi-a propus sa facem jumi-juma, să am 40% din Teldrum si el 60%.

Nițulescu susține că a refuzat. Potrivit fostului prefect de Teleorman, din momentul privatizării Tel Drum, scoasă la licitaţie de Consiliul Judeţean condus de Liviu Dragnea şi cumpărată de fostul coleg de liceu al acestuia, Marian Fişcuci, “toţi banii judeţului au fost direcţionaţi către firma care se ocupa de drumurile judeţene”.