(Last Updated On: January 16, 2018)

Președintele Klaus Iohannis are de luat o decizie grea. Numește un premier care s-a declarat fan al modificărilor la Legile Justiției (va da o Ordonanță în acest sens?) sau refuză și riscă o suspendare.

Pe Facebook,fostul președinte al României, Traian Băsescu a scris: „Jucaţi, Domnule Preşedinte ! Cred că merită.
Viorica Dăncilă, o altă perlă teleormăneană marca Daddy, este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Desigur, pentru aparenţe, deputatul de Vaslui, Dumitru Buzatu (pe post de mana buna a lui Daddy) a avut “inspiraţia propunerii geniale” unanim şi degrabă aprobată de Cex, spre mulţumirea şi consolarea bietului Daddy care, săracul, a avut mână proastă cu Grindeanu şi Tudose.

„Jucaţi, Domnule Preşedinte ! Cred că merită. Viorica Dăncilă, o altă perlă teleormăneană marca Daddy, este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Desigur, pentru aparenţe ...” 1

Cum de nu le-o fi trecut prin cap experimentaţilor CEx-işti că desemnarea de către Preşedinte a interimarului Fifor reprezenta garanţia că i-ar încredinţa şi formarea unui nou guvern, dacă i s-ar propune.
În realitate, PSD-iştii au căutat cu disperare o persoană care să rămână supusă şi docilă faţă de Daddy.

Eu cred că Iohannis are toată îndreptăţirea şi de ce nu şi obligaţia politică să încerce şi o nominalizare de Prim Ministru din opoziţie, după ce alianţa PSD – ALDE s-a dovedit inaptă pentru guvernare.
Deci, jucaţi, vă rog, Domnule Preşedinte”.