(Last Updated On: January 16, 2018)

România trebuie să fie tare mulțumită dacă o persoană din cel mai județ sărac din toate timpurile a dat premierul țării, șeful celui mai mare partid din România, ministrul de interne și nenumărați secretari de stat prin ministere. Vă dați seama cum o să arate România condusă de oameni din cele mai bogate județe ale României?

Pe Facebook, fostul ministru al Educației, Daniel P. Funeriu a scris: „Io am decis: îmi dau copiii la școală la Videle: dacă și secretarele de acolo ajung miniștri iar profesorii premieri, trebuie că a vărsat Domnul găleata cu competență acolo și vreau și eu un strop”.

Fostul ministru al Educației, Daniel P. Funeriu: „Io am decis: îmi dau copiii la școală la Videle: dacă și secretarele de acolo ajung miniștri iar profesorii premieri, trebuie că a vărsat Domnul găleata cu competență acolo și vreau și eu un strop” 1

Tot pe Facebook, jurnalistaOana Dobre-Dimofte a scris: Problema mare nu e coafura doamnei Dăncilă. Problema mare e cv-ul doamnei Dăncilă. Lipsit de orice performanțe profesionale. Lipsit de orice evoluție într-un mediu competitiv.

Fostul ministru al Educației, Daniel P. Funeriu: „Io am decis: îmi dau copiii la școală la Videle: dacă și secretarele de acolo ajung miniștri iar profesorii premieri, trebuie că a vărsat Domnul găleata cu competență acolo și vreau și eu un strop” 2 Fostul ministru al Educației, Daniel P. Funeriu: „Io am decis: îmi dau copiii la școală la Videle: dacă și secretarele de acolo ajung miniștri iar profesorii premieri, trebuie că a vărsat Domnul găleata cu competență acolo și vreau și eu un strop” 3 Fostul ministru al Educației, Daniel P. Funeriu: „Io am decis: îmi dau copiii la școală la Videle: dacă și secretarele de acolo ajung miniștri iar profesorii premieri, trebuie că a vărsat Domnul găleata cu competență acolo și vreau și eu un strop” 4

De la profesoratul în Videle, a ajuns, târâș-grăpiș, tocmai în Parlamentul European. Singurul merit: parcursul cuminte și disciplinat în PSD.
Dacă va face cineva, vreodată, un dicționar cu imagini, acestea sunt cele care ar trebui așezate în dreptul cuvântului ”politruc”.