(Last Updated On: January 18, 2018)

Românii i-au transmis scuze premierului Japoniei, Shinzo Abe, pentru primirea de care a avut parte la Bucureşti. Totul, în condiţiile în care Shinzo Abe nu a mai avut cu cine să se întâlnească la Guvern, după ce premierul Mihai Tudose şi-a dat demisia. Şi, cum s-a trezit cu un gol în programul oficial, s-a alăturat planurilor soţiei sale şi a vizitat Muzeul Satului, în loc să discute despre investiţii cu oficialii români, informează Digi 24.

Pe Facebook, Dan Negru a adăugatfotografii cu mesajul: „M-am dus eu sa cer scuze la Guvernul Japoniei. Așa arată clădirea guvernului metropolitan din Tokyo! La parter au o cafenea care e cât tot Palatul Victoria de la noi! Clădirea are 48 de etaje și designul clădirii a fost gândit sa arate ca un cip de calculator.

Dan Negru: „M-am dus eu sa cer scuze la Guvernul Japoniei. Așa arată clădirea guvernului metropolitan din Tokyo! La parter au o ...” 1 Dan Negru: „M-am dus eu sa cer scuze la Guvernul Japoniei. Așa arată clădirea guvernului metropolitan din Tokyo! La parter au o ...” 2 Dan Negru: „M-am dus eu sa cer scuze la Guvernul Japoniei. Așa arată clădirea guvernului metropolitan din Tokyo! La parter au o ...” 3

Ultimul scandal important de coruptie a fost in 2007 cand Ministrul Agriculturii a fost acuzat ca a trucat o licitatie. Ministrul n-a asteptat procesul si s-a sinucis. Presa nipona a laudat suicidul spunand ca ministrul a salvat astfel onoarea familiei…”