(Last Updated On: January 18, 2018)

iPreședintele Klaus Iohannis a pierdut din popularitate pe Facebook după ce a acceptat propunerea PSD-ului pentru postul de premier. În ultimele ore, numărul aprecierilor paginii a scăzut cu mai mult de 1.000.

Un fenomen care s-a mai petrecut şi în februarie 2016, imediat ce preşedintele a luat partea trustului Intact, după ce acesta a primit din partea ANAF notificare de evacuare din clădirile confiscate în dosarul privatizării ICA, scrie digi24.ro

Cu Viorica din Teleorman premier, Iohannis pierde like-uri. Lucian Mîndruţă: Oamenii aşteptau ca preşedintele să surprindă 1

„Preşedintele a început să piardă likeuri, 700 – 800 în ultima jumătate de oră. Probabil vor fi 1000 – 2000 până mâine dimineaţă, pierderea e mai mică decât data trecută, dar e relevantă.

Oamenii aşteptau o dovadă de leadership, aşteptau ca preşedintele să surprindă, să găsească o soluţie imaginativă, cei care l-au criticat au fost cei care l-au auzit. A fost emoţia negativă, tonul de om înfrânt, asta s-a transmis in social media.

E o anume dezamăgire.”, a comentat la Digi24 Lucian Mindruţă.