(Last Updated On: January 12, 2018)

Andreea Marin este convinsă că tatăl ei o ajută din Ceruri în momentele grele. Tatăl vedetei a murit. Tatăl Andreei Marin a murit cu doar câteva zile înainte de a împlini 70 de ani, la începutul lui martie, 2016.

Acesta avea probleme cu inima și era bolnav de diabet. Vedeta a primit atunci o grea lovitură de la viață. Mai ales că el era cel care o crescuse, încă de când avea nouă anișori, din acel moment dramatic în care și-a pierdut mama în urma unui accident de mașină. În prezent, Zâna se consolează cu gândul că părintele său o veghează, de acolo de unde e.

Andreea Marin crede că este vegheată din Cer de tatăl său. ”Tata acum e un înger pentru mine. A fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viața, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipa” 1

”Tata acum e un înger pentru mine. A fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viața, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipa”, spune aceasta, potrivit libertatea.ro.

Atunci când a trecut prin momente grele, Andreea a fost mereu convinsă că tatăl său o va ajuta să le depășească cu bine. În prezent, Zâna se declară fericită. Are o carieră care mergea așa cum își dorește. De ceva timp, ea se simte împlinită și pe plan sentimental, grație actualului său partener, care a apărut în viața sa după un divorț.

”Cred că această dorință a mea de a face bine vine din urmă, de la părinții mei, care m-au învățat să împart ceea ce viața îmi dăruiește. Tatăl meu e omul pe care-l văd ca pe un înger. Mama a fost lângă mine doar nouă ani, din păcate. Dar nu i-am uitat nici acum mâna caldă pe frunte, căldura, feminitatea”, a mai spus vedeta.