Update! Dosar PENAL pentru deputatul PSD acuzat că a dat cu mașina peste doi protestatari miercuri seara la Parlament

(Last Updated On: December 7, 2017)

Antena 3 a anunțat joi dimineață că deputatul PSD Ioan Terea are dosar penal pentru vătămare corporală după ce doi protestatari l-au acuzat că a dat cu mașina peste ei.
Doi protestatari susțin că au fost loviți cu mașina de un deputat miercuri seară la ieșirea din Parlament. De cealaltă parte, parlamentarul susține că cei doi au sărit pe autoturismul său intențioant și cu început să lovească mașina cu mâinile și picioarele.

Totodată, parlamentarul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

(foto: republica.ro)

Preşedintele USR, Dan Barna despre blocarea votului final de ieri în Parlament: „E un fapt foarte trist că în aceste zile în care regele a murit, în care mesajul străzii a fost de decenţă, noi am cerut în şedinţă şi PNL să nu se întâmple această dezbatere, însă Dragnea dăduse ordin că orice ar fi să se profite de acest moment, sperând că societatea nu va reacţiona şi să fie adoptată legea.

Reaua credinţă explicită s-a văzut din faptul că, la câteva ore de la începerea dezbaterii la Camera Deputaţilor, proiectul apărea ca votat la Senat şi înregistrat. Deci a fost un abuz explicit. Prin ceea ce am făcut noi şi aţi făcut dumneavoastră în stradă am reuşit să ducem dezbaterea până la finalul serii şi n-a mai fost cvorum şi în felul ăsta nu s-a adoptat.

E o performanţă a noastră, a tuturor”.

Revenim cu detalii!