Update Cosette Chichirău anunță că îl dă în judecată pe senatorul Șerban Nicolae (PSD) pentru jignirile aduse în Parlament. „Acest limbaj nu este admisibil. Este o formă de hărţuire şi de intimidare la adresa mea…”

(Last Updated On: December 7, 2017)

Deputata USR Cosette Chichirău a filmat, miercuri, din plenul Camerei, în timpul scandalului pe legile justiţiei şi a transmis live pe Facebook. La un moment dat, ea are un schimb dur de replici cu senatorul PSD Şerban Nicolae, care se afla în prima bancă în plenul Camerei Deputaţilor.

Deputata USR Cosette Chichirău a declarat că îl va da în judecată pe Șerban Nicolae dacă nu-şi cere scuze public faţă de ea, informează digi24.ro

„Acest limbaj nu este admisibil. Este o formă de hărţuire şi de intimidare la adresa mea. Această formă de hărţuire şi intimidare nu funcţionează, ar fi ideal să-şi retragă legea. Faptul că sunt femeie e aproape secundar, eu cred că el s-ar purta aşa cu oricine. Cel mai probabil vom ajunge la tribunal”, a declarat Cosette Chichirău.

Deputata USR a spus că aşteaptă scuze publice de la Şerban Nicolae.

„Trebuia să se uite la mine şi să-mi spună că-şi cere scuze. Dar, după cum vedeţi, el iese ca să facă spectacol la camere, dar nu are capacitatea să-şi ceară scuze uitându-se în ochii mei. A mai spus că a lucrat personal la acest proiect.

Bineînţeles că a lucrat personal, pentru că acest proiect îi scapă pe ăştia de puşcărie. Aş vrea să-l văd, să se uite la mine în faţa publicului şi să-şi ceară scuze, dacă nu, vom ajunge în instanţă”, a mai spus Chichirău.