(Last Updated On: December 11, 2017)

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că în arcul guvernamental și la nivelul majorității parlamentare nu s-a discutat despre suspendarea șefului statului, Klaus Iohannis.

„Această chestiune eu am văzut-o numai vânturată în presă. Nimeni n-a discutat în arcul guvernamental și în majoritate despre suspendarea președintelui”, a declarat Tăriceanu, duminică, într-o intervenție telefonică la România TV, citat de digi24.ro

Update. Ce spune Tăriceanu despre suspendare a președintelui Klaus Iohannis 1

citeste si  Planul suspendării lui Iohannis pentru că este sas explicat de politologul Cristian Pîrvulescu

El a precizat că își dorește ca ședința de luni a Parlamentului în memoria regelui Mihai, la care va participa și șeful statului, să fie “un moment de reflecție”.

“Luni, la Parlament, avem o sesiune specială dedicată omagierii personalității regelui Mihai, și cel puțin în ceea ce mă privește — având în vedere acest moment special și rolul pe care l-au avut regele și dinastia în România ca factor apolitic (…), deci o poziționare deasupra partidelor politice, deasupra disputelor politice (…) — eu aș vrea momentul de mâine, momentul omagial, să ni-l imaginăm ca un imbold și ca un moment necesar de reflecție asupra acestor lucruri importante pentru România”, a spus Tăriceanu.