PSD învins de USR în Parlament pe Legile Justiției! „Aproape 13 ore. Am câștigat o bătălie” … „Deputații PSD-ALDE efectiv AU FUGIT din Parlament! ”

(Last Updated On: December 7, 2017)

USR le-a arătat celor de la PNL cum se face opoziție și în Parlament. Deputații USR i-au blocat pe cei de la PSD 13 ore cu votul pe amendamente iar miercuri seara, la votul final pe lege … PSD nu mai avea deputați în sală. Au cedat nervos sau de oboseală. Așa că votul final pe lege se va da săptămâna viitoare.

Pe Facebook, deputatul USR Tudor Benga a scris: „Aproape 13 ore. Am câștigat o bătălie: am evitat azi votul final. Dar n-am câștigat nici pe departe războiul”.

Cristian Ghinea: „13 ore i-am intirziat.

Nu aveau voturile pentru votul final pe lege.
(La amendamente nu aveau nevoie de cvorum).

Au plecat dintre pesedisti, acum la 22.45 nu mai sunt destui in sală.

Au lasat pe saptamina viitoare.

O mica victorie.

Marti va fi ziua cheie”.

Uniunea Salvați România – USR:„ După aproape 13 ore s-a încheiat votul din plenul Camerei Deputaților pe articole și amendamente la prima lege anti-justiție. Am reușit să amânăm votul final până săptămâna viitoare.

Este o mică victorie pentru deputații USR care azi au rezistat în plen, în pofida injuriilor și huiduielilor din partea PSD-ALDE și UDMR și au luptat în numele oamenilor din stradă pentru democrația din România.

Deputații PSD-ALDE efectiv AU FUGIT din Parlament! Au ieșit cu mașinile pe la intrarea unde nu erau protestatari, deși in mod normal pe acolo se intra, nu se intra la Camera Deputaților”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!