(Last Updated On: December 14, 2017)

Femeia de 36 de ani, reținută pentru 30 de zile, se pare că are probleme mentale foarte mari. O spune chiar fratele femeii suspecte de crimă. Mama spune că a vrut acum o lună să o interneze la psihiatrie dar nu a fost primită pentru că … nu era un pericol.
Suspecta a fost internată de la multe ori la o clinică de psihiatrie din Spania, însă în 2015 a întrerupt tratamentul. A suferit în urmă cu cinci ani o depresie, după ce mai multe poze intime cu ea au fost publicate pe unele site-uri în Spania.

Fratele ucigaşei: “Ne teroriza. Şi pe mine, la muncă, venea şi îmi făcea probleme”

Fratele criminalei de la metrou rupe tăcerea: ”Ne teroriza, iar în urmă cu două săptămâni…” 1

Fratele tinerei spune că sora lui a fost internată în urmă cu cinci ani, în urma unei depresii într-o clinică de psihiatrie din Spania, dar în 2015 a întrerupt tratamentul şi s-a întors în ţară. De atunci a început să-şi terorizeze familia, informează cancan.ro.

“A plecat de la Craiova în urmă cu nouă ani, în Spania. Acolo o prietenă a denigrat-o şi a intrat în depresie şi a ajuns la clinica de psihiatrie. În 2015 a întrerupt tratamentul. Ne teroriza. Şi pe mine, la muncă, venea şi îmi făcea probleme. Acum două săptămâni i-a chemat pe ai mei la poliţie şi a început să-i înjure acolo”, a declarat Lucian Şerban, fratele Magdalenei.

Mama Magdalenei, a povestit detalii neştiute despre fiica ei la Observator TV. “Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania şi acolo a păţit ceva groaznic. O prietenă de-a ei, Popescu Iulia, a luat-o acolo. A păţit acolo ceva în Spania, o traumă, de atunci s-a îmbolnăvit. Ne-a anunţat ambasadoare României în Spania şi s-a dus bărbată-miu acolo şi a stat cu ea în spital. Este bolnavă, am încercat în toate felurile să o contactăm, nu a vrut Salvarea, nici medicii din Craiova să ne ajute să o internăm.”

Magdalena Şerban a ajuns la un spital de psihiatrie din Spania, acolo unde a fost găsită de autorităţile române, care i-au alertat familia din ţară. Mama ei confirmă aceste detalii: “A vrut să facă greva foamei ca să moară, nu a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. Nu a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu vroia să vorbească cu noi. Nu a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul.”

La finalul intervenţiei, mama Magdalenei a dezvăluit că în urmă cu o lună a intenţionat să o interneze la psihiatrie în Craiova: “Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri. Am anunţat poliţia, Salvarea, nu a vrut nimeni să o ia, ni s-a spus că nu e un pericol.”