Ești de acord? „Mie-mi place omul ăsta. Eu teoretic sunt republicană, dar cum poporul meu a dovedit că e incapabil să își aleagă niște conducători cinstiți cred că ar fi mai bine să avem unul permanent. Și care a fost crescut pentru ….”

Românii vor conducători cu bun simț.  Cer chiar așa de mult? Principele Nicolae pare, fără să vrea, o persoană cu mult peste politicienii noștri.

Pe Facebook,Olivia Pamfil-Nechitoaia a scris: „Mie-mi place omul ăsta. Eu teoretic sunt republicană, dar cum poporul meu a dovedit că e incapabil să își aleagă niște conducători cinstiți cred că ar fi mai bine să avem unul permanent.

Ești de acord? „Mie-mi place omul ăsta. Eu teoretic sunt republicană, dar cum poporul meu a dovedit că e incapabil să își aleagă niște conducători cinstiți cred că ar fi mai bine să avem unul permanent. Și care a fost crescut pentru ....” 1

Și care a fost crescut pentru asta de un rege, nu de un bolșevic”.

Nicolae de Roumanie Medforth Mills – Sustinatorii nepotului Regelui: „Am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu, dar mă consider un om norocos pentru că am avut privilegiul să fiu crescut şi format de către el, cu datoria faţă de ţară şi promisiunea că mereu voi încerca să-l fac mândru de mine.”

Ești de acord? „Mie-mi place omul ăsta. Eu teoretic sunt republicană, dar cum poporul meu a dovedit că e incapabil să își aleagă niște conducători cinstiți cred că ar fi mai bine să avem unul permanent. Și care a fost crescut pentru ....” 2Ești de acord? „Mie-mi place omul ăsta. Eu teoretic sunt republicană, dar cum poporul meu a dovedit că e incapabil să își aleagă niște conducători cinstiți cred că ar fi mai bine să avem unul permanent. Și care a fost crescut pentru ....” 3

George Manciu:  Nu sunt un regalist, dar un astfel de eveniment nu poate să nu-ți stârnească mari trăiri emoționale. Așa întâmpină lumea trecerea trenului regal cu trupul regelui la Pitești.
Ești de acord? „Mie-mi place omul ăsta. Eu teoretic sunt republicană, dar cum poporul meu a dovedit că e incapabil să își aleagă niște conducători cinstiți cred că ar fi mai bine să avem unul permanent. Și care a fost crescut pentru ....” 4

 

Cristina Bazavan: O plecaciune sau un salut ostasesc pentru generalul Gelaledin Nezir care a coordonat toate ceremoniile de ieri si toate institutiile implicate de la Casa Regala, pana la Armata, Jandarmerie, SMURD. Domnia sa s-a ocupat si de funeraliile Reginei Ana si, din ce stiu, a fost solicitat expres de Casa Regala pentru cunostintele sale de protocol. E din Constanta, a facut liceul militar la Sibiu si multa multa scoala dupa aceea, are o cariera impresionanta, desi e f tanar (52 de ani).

Ești de acord? „Mie-mi place omul ăsta. Eu teoretic sunt republicană, dar cum poporul meu a dovedit că e incapabil să își aleagă niște conducători cinstiți cred că ar fi mai bine să avem unul permanent. Și care a fost crescut pentru ....” 5

Acum e seful de cabinet al Ministrului Apararii.