Tudor Chirilă: „NOAPTEA CA HOTII!!!! … Protestele nu trebuie sa aiba loc duminica, ci joi si vineri pana nu e prea tarziu … Va dati seama ce urgenta este daca se voteaza noaptea pe banda rulanta amendamente care NU SE DEZBAT?”

(Last Updated On: December 7, 2017)

Tudor Chirilă îi cheamă pe români la proteste după ce PSD a votat modificări la Legile Justiției fără ca acestea să fie dezbătute în Parlament.

Pe Facebook, Tudor Chirilă a scris: „Va dati seama ce urgenta este daca se voteaza noaptea pe banda rulanta amendamente care NU SE DEZBAT? Protestele nu trebuie sa aiba loc duminica, ci maine si vineri pana nu e prea tarziu.

PS. Pentru cei cărora inca nu le este clar, exista si acum dispoziții care reglementează raspunderea materiala a magistratilor.
Lg 303/2004, art. 96 alin. 7 – statul se poate îndrepta cu o acţiune în despăgubiri împotriva judecătorului sau procurorului care, cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă, a săvârşit eroarea judiciară cauzatoare de prejudicii.

Deci e clar si limpede ca lumina zilei ca vor sa puna justitia cu botul pe labe. Si au ajuns din nou sa o faca NOAPTEA CA HOTII!!!!”

Pentru adevarul.ro, Tudor Chirilșă a declarat: ”În aceste momente în Parlament PSD dă o lovitură de graţie statului de drept, încercând să treacă modificările la legile justiţiei, care să pună justiţia sub control politic. Întrebarea este de ce am reuşit să ne adunăm atât de mulţi în februarie anul trecut şi de ce acum nu o mai facem, când modificările sunt mult mai multe şi mai grave? Eu cred că oamenii nu înţeleg ce se întâmplă, gravitatea situaţiei.

Acum s-au reorientat, lucrurile au început ziua, se modifică multe articole, câte un cuvânt, care schimbă totul. Cred că singura soluţie este ieşitul în stradă într-un număr foarte mare.”