Surse: Pacea din PSD dintre Dragnea și Tudose, de fațadă: când s-ar putea da bătălia decisivă în interiorul partidului

(Last Updated On: December 7, 2017)

Liviu Dragnea și Mihai Tudose s-au împăcat, momentan, potrivit stiripesurse.ro. După întâlnirea de ieri, Gabriela Firea și Liviu Dragnea au anunțat că au căzut la pace cu Mihai Tudose, cel puțin pentru moment. Surse din PSD ne-au explicat că această pace este doar de fațadă, pentru că tensiunile există și ar putea exploda mai curând decât ne-am aștepta.

Acum, înainte de Sărbători, liderii PSD doresc să întrețină o atmosferă cât mai bună, mai ales că se votează și bugetul, dar lucrurile se vor complica din nou în ianuarie sau februarie.

”La sfârșitul lui ianuarie sau începutul lui februarie va fi o nouă evaluare a Guvernului, la un an de la preluarea efectivă a guvernării. Aici vor exista probleme, pentru că dorim să împrospătăm echipa”, ne-au precizat surse din conducerea PSD.

Nu este exclus ca la începutul lui 2018 să se ducă o nouă bătălie pentru putere în interiorul PSD. Premierul Mihai Tudose ar încerca să o decapiteze pe Carmen Dan, omul care îi este cel mai fidel lui Liviu Dragnea în Guvern. În același timp, Liviu Dragnea va încerca să recâștige o parte din control asupra Parlamentului, atât prin păstrarea ministrului de Interne, cât și prin aducerea unor noi oameni fideli la ministere importante.