(Last Updated On: December 14, 2017)

În aceste zile România se transformă. Din păcate pe nesimțite. Nu mai este ca la Ordonanța 13 când totul era aproape pierdut. Acum ar mai fi câteva contestări la Curtea Constituțională dar de ce să aștepți iar până în ultima clipă? Dacă CSM a dat aviz negativ pentru modificările la Legile Justiției ce motive îți mai trebuie?

Pe Facebook, Iulian Bulai, deputat USR a scris: „Pentru prima data de când am intrat in Parlamentul României, ma voi culca fără sa am speranța pentru România.

Iulian Bulai: „Pentru prima data de când am intrat in Parlamentul României, ma voi culca fără sa am speranța pentru România ... Regele e mort pe catafalc. Justiția e îngropată și ea. Reforma din interior a PSD este o iluzie fata de care mi-as dori sa ma înșel... ” 1

Nu am capitulat. Pur și simplu ma culc fără speranța ca romanii înțeleg ce se întâmpla acum cu țara lor.  Poate ca peste 3 ani, romanii vor alege mai bine. Acum sunt lipsit de speranța. Adică am moralul la pământ.

Sunt parte a celui mai infect mediu in care am fost vreodata. Toate valorile sunt răsturnate.Sunt super mulțumit de colegii mei din USR, dar suntem un David împotriva lui Goliat. Fără praștie.

Ca politician, nu este strategic sa îți arați vulnerabilitățile, dar pur și simplu in seara aceasta am atins pragul de jos.

Regele e mort pe catafalc. Justiția e îngropată și ea. Reforma din interior a PSD este o iluzie fata de care mi-as dori sa ma înșel. In strada au fost doar 70 de oameni in seara asta.

UE nu ne susține destul.
Plus ca se așteaptă ca noi sa mutam munții din loc. Și pana de curând tot noua ni s-a reproșat ca nu facem destul. Chestia asta roade. In fiecare zi. Câte puțin.

Și pleci de la Parlament cu un nod in gât.
Aproape in fiecare zi.

Am îmbătrânit deja cu 4 ani mai repede.
Vreau sa am speranța. Dar nu pot.

Ieșiți dragilor la vot peste 3 ani dacă vreți sa nu plecam toți din țara asta”.