(Video) Tulburător. Stela Popescu, ultima apariție pe scenă. Ea pare ușor … confuză. Zăpăcită spune ea

(Last Updated On: November 24, 2017)

Se pare că Stela Popescu avea serioase probleme de sănătate. În ultimele imagini cu actrița, ea pare ușor … confuză. Zăpăcită spune ea. Imaginile au fost înregistrate în cadrul unei gale de premiere pentru toată activitatea. La eveniment a participat şi viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, care i-a înmânat actriţei un premiu.

În momentul în care Stela Popescu a urcat pe scenă, a avut loc un incident. Actriţa a părut vădit deranjată de ceva şi foarte nervoasă pe organizatorii evenimentului, spunând la un moment dat că nu mai vine a doua oară.

“Înainte de a mă asculta, vreau să vă spun că eu am venit abia acuma, nu pentru eu sunt neorganizată, ci pentru că voi sunteţi. Pentru că nu m-au chemat. N-a venit. Nu ştiu de ce. De ce m-aţi chemat mă dacă nu m-aţi chemat, să viu la voi aici? Sunt plină de draci, că eu am temperament. Mai bine mergeam acasă, decât să mă vedeţi în halul asta. Sunt al dracului de nervoasă, nu mai vin la voi. Dar eu tot vă iubesc şi vă respect. M-aţi zăpăcit, m-aţi zăpăcit, măi”, a spus regretata actriţă.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!