Update. S-a aflat cui aparțin cei 5 saci cu milioane de cartele SIM, găsiți pe stradă

(Last Updated On: November 23, 2017)

Polițiștii secției 3 din Capitală au reușit să identifice societatea care a abandonat milioane de cartele SIM pe o stradă din sectorul 1.

SIM-urile ar fi fost utilizate de o societate comercială prestatoare de servicii în comunicații, iar ulterior suspendării activității acesteia, acum 3 ani, au fost depozitate în imobilul în care a funcționat punctul de lucru, informează stirileprotv.ro

În urma lucrărilor de renovare declanșate în locație, sacii ce conțineau cartelele au fost aruncați împreună cu resturile de materiale de construcții.

Poliția a contactat companiile de telefonie pentru a stabili situația SIM-urilor, iar cercetările în acest caz continuă.

„La data de 20.11.2017, prin sistem 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de un bărbat că pe o stradă de pe raza sectorului 1 a găsit mai mulţi saci conţinând cartele telefonice (sim-uri)“, au anunţat poliţiştii.

Duminică dimineaţă, bărbatul care a sunat la 112 ieşise să-şi plimbe câinele pe Calea Plevnei din Capitală, când a văzut cum doi indivizi încarcă într-o maşină sacii, însă când i-a confruntat aceştia au luat-o la fugă, informează adevarul.ro.

“Am făcut mişto de ei, i-am întrebat ce au acolo aveţi bani? Aţi furat? Au fugit. Mi s-a părut ciudat, au rămas sacii pe loc. Sunt plini cu cartele telefonice, milioane, nu una, nu trei… milioane!”

Vezi video aici:

El a constatat că în saci de află milioane de cartele SIM şi chiar a încercat câteva dintre cartele, observând că funcţionează.