Tudor Chirilă dur cu Liviu Dragnea, ca de obicei: „Am mai citit ca a afirmat ca UE n-o sa ridice niciodata MCV si ca nu intelege ce are UE cu schimbarea legilor justitiei, la care el n-are de gand sa renunte. Mi se pare ca omul a …”

(Last Updated On: November 17, 2017)

Tudor Chirilă a ținut să-i transmită vineri un mesaj lui Liviu Dragnea după ce acesta a spus că UE n-o să ridice niciodată MCV și că nu întelege ce are UE cu schimbarea legilor justiției.

Pe Facebook, Tudor Chirilă a scris: „Citeam pe undeva o declaratie a lui Liviu Dragnea cum ca a intrat in politica din cauza trotuarelor din Teleorman atat de neregulate incat nu-si putea plimba copilul in carucior. Se pare ca nu i-a folosit pentru ca tot trotuarele, ma rog, asfaltul, o sa-l scoata din politica.

Am mai citit ca a afirmat ca UE n-o sa ridice niciodata MCV si ca nu intelege ce are UE cu schimbarea legilor justitiei, la care el n-are de gand sa renunte. Mi se pare ca omul a renuntat la orice fel de subtilitati si cred ca in PSD lumea se gandeste serios cam ce ar fi de intreprins ca Romania sa iasa din UE. Acea UE care ne-a dat bani europeni nerambursabili ca sa-i fure ei.

Oricum, il anunt pe domnul Dragnea ca trotuarele din Bucuresti apartin masinilor si vina pentru aceasta anomalie e impartita in mod echitabil intre administratia incompetenta si nepasatoare si nesimtirea noastra care am ajuns sa traim anesteziati la orice fel de stimul comunitar.

Iar aceasta paralizie a empatiei sociale ne priveste pe fiecare personal, fara legatura cu partide sau guverne. Sau poate chiar ea este resortul care ii aduce la putere pe cei ca domnul Dragnea si compania”.