REACȚIE Klaus Iohannis: „Dragnea trebuia să DEMISIONEZE! E circ. Oameni in toată firea vorbes de statul paralel … Cum e posibil ca numărul 2 și numărul 3 din stat să fie urmăriți penal”. Ce mai spune președintele României:

(Last Updated On: November 22, 2017)

Klaus Iohannis spune că nu s-a uitat la circul din fața DNA (sosirea lui Dragnea la DNA) de ieri și consideră că Liviu Dragnea trebuia să demisioneze să nu se ajungă la această situație pennibilă.

Klaus Iohannis citat de știripesurse.ro: ”Nu m-am uitat la acel circ din fața DNA, dar a fost atât de evident că nu a putut fi evitat. El trebuia să demisioneze, ca să nu ajungă acolo. Acest circ, cu victimizări, nu face bine societății românești. Îți pui mâinile în cap și te întrebi ce se întâmplă acolo.

Vă dați seama ce întrebări primesc de la șefii de stat și de guvern și nu înțeleg cum s-a putut ajunge acolo. Sper să se rezolve destul de repede. Nu mă simt stânjenit, ca președinte al României. Eu reprezint cu mândrie fiecare cetățean. E neplăcut să te întrebe cum e posibil ca numărul 2 și numărul 3 din stat să fie urmăriți penal.

Ştiţi cum văd. Este greşit ca în conducerea statului să fie oameni cu probleme penale. Vor să-şi apere propia piele nu a românilor. E circ. Oameni in toată firea vorbes de statul paralel şi se victimizează. Ei vor să scape. Atât. Întreaga abordare a acestor domni cu probleme penale e contraproductivă. Ei vor să concetreze tot statul pe problemele lor. Nu trebuie să se întâmple.”, a spus Klaus Iohannis.