PSD organizează mitinguri în România! Oana Pellea: „Un miting pentru sustinerea coruptiei! … “Veniti sa sustineti coruptia! “E un slogan cinstit si de impact”

(Last Updated On: November 17, 2017)

PSD a decis vineri la Băile Herculane să organizeze mitinguri. Nu în toată țara, doar în anumite județe, probabil cele controlate de PSD. Se va vedea clar o ruptură politică între Ardeal și Sud, protestele cu siguranță vor fi în sudul țării.

Pe Facebook, Oana Pellea a scris: „Un miting pentru sustinerea coruptiei! Mi se pare normal. Corupti din toate tarile, uniti-va! Inteleg ca nu au inca o tema…e simplu: “Veniti sa sustineti coruptia! “E un slogan cinstit si de impact”.

Potrivit Digi 24, CEx al PSD a decis că filialele județene sau locale care vor să organizeze mitinguri, o pot face, dar tema manifestărilor va fi „România”. Cu alte cuvinte, să nu fie explicit mitinguri de susținere a președintelui PSD, Liviu Dragnea, recent implicat într-un al treilea dosar penal, dosarul „Tel Drum”, dar nici mitinguri de susținere a programului de guvernare ori a Cabinetului Tudose.