Ilie Năstase: „Simona Halep ar merita titlul de sportivul anului 2017”. Halep: “A fost cel mai bun an de departe, dar şi cel mai greu, cu momente emoţionale dificile. Au fost însă şi momente frumoase, atunci când am reuşit să ajung pe locul 1”

(Last Updated On: November 23, 2017)

Ilie Năstase consideră că jucătoarea Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA, ar merita titlul de sportivul anului 2017 în România.

„Cred că Simona Halep este sportivul anului 2017. După rezultatele și anul pe care l-a avut, cu siguranță merită”, a spus Năstase, prezent miercuri la gala organizată de Asociația Presei Sportive (APS) cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înființare.

Ilie Năstase a afirmat că statul român ar trebui să facă mai mult pentru sport, precizând în același timp că s-a săturat să se certe pentru ca Arenele BNR să revină în circuitul sportiv. “Nu sunt supărat pe cei de la MTS, eu sunt supărat în general pentru că nu se face nimic pentru sport. Statul trebuie să facă, ministerul dacă nu are bani cum să facă? Am văzut că în provincie s-au descurcat mai bine, s-au făcut stadioane acolo, săli frumoase cum e cea de la Cluj. Bucureștiul a rămas în urmă, deși e Capitala. M-am săturat de atâtea certuri pentru Arenele BNR, mă îmbolnăvesc. Să mă cert mereu cu guvernatorul BNR, ce să fac?”, a adăugat Năstase.

Jucătoarea Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, miercuri, că 2017 a fost de departe cel mai bun an al său, dar şi cel mai greu.

“A fost cel mai bun an de departe, dar şi cel mai greu, cu momente emoţionale dificile. Au fost însă şi momente frumoase, atunci când am reuşit să ajung pe locul 1. A fost un an frumos şi sper să am alţii şi mai frumoşi”, a spus Halep.

Simona Halep a precizat că deocamdată se antrenează în România, iar apoi, în perioada Crăciunului, va participa la un turneu demonstrativ în Thailanda.