(Foto) Primii Brazi de Crăciun din România au fost instalați în două mari orașe

(Last Updated On: November 14, 2017)

Sibiul și Clujul sunt primele orașe din România care și-au instalat brazii de Crăciun. Târgul de Crăciun din Sibiu începe pe 17 noiembrie, cel din Cluj pe 24 noiembrie. Din păcate pentru turiștii care vor merge în Brașov în minivacanța de Ziua Națională vor găsi în Piața Sfatului un brad dar fără să fie aprinse luminile, Târgul de Crăciun începe doar pe 6 decembrie! Dacă nu vreți să vă vedeți copiii plângând la un Brad de Crăciun cu luminile stinse, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, alegeți alt oraș pentru atmosfera de sărbători.

Pe Facebook, Târgul de Crăciun Cluj-Napoca a scris: „Dacă ar fi să descrii Crăciunul pe scurt, ar fi… sărbătoarea cu un milion de surprize! Însă cele mai frumoase surprize se fac în familie. Sau, la câte scaune punem în jurul mesei iarna, în FAMILION.

Între 24 noiembrie – 30 decembrie, ne dăm întâlnire la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca!

Smiley, Frozen – Regatul înghețat, Young Famous OrchestraMoonlight Breakfast sunt doar câteva dintre numele ascunse bine – până acum – în cutiile uriașe de cadouri. 🎁

Îți era dor de vin fiert, nuci și turtă dulce, nu-i așa? Căsuțele meșteșugarilor revin în Piața Unirii mai multe și mai frumoase, ca să ne bucurăm de bunătăți în timpul activităților – colinde și concerte, teatru de păpuși, ateliere de creație pentru copii, musical, patinoar, povești la gura sobei, animație stradală și spectacole.

Patinoalion? Patinoarilion? Patinoarînjurulstatuilion?
Concertilion? Concerlion? Supertrupelion? Showulion? Superconcertilion? Cadouriilionul? Totfeluldechestidrăguțelion? Decorațiunidecăciunilion?
Bunătățicaldelionul? Delicioșilion? Poftăbunălion? Yammylion? Cebunelion?

 

Toate începând cu 24 Noiembrie!
Spune-le tuturor prietenilor că începe distracția în Piața Unirii din Cluj-Napoca!”

Sibienii sunt primii din România care vor deschide Târgul de Crăciun, pe 17 noiembrie, iar brașovenii ultimii, pe 6 decembrie.

(foto Bradul de Crăciun de la Sibiu: Stefan Sipos-Grecu)

(foto: Neacsu Florian Emanuel )

Pe Facebook, Targul de Craciun din Sibiu a scris: „Inaugurarea festiva a Targului de Craciun din Sibiu 2017 va fi una cu lumina si muzica – asa cum ne-am obisnuit an de an.

Anul acesta, vor urca pe scena celebrul naist Radu Nechifor, impreuna cu formatia sa, iar Ozana Barabancea va fi invitatul special. Impreuna vor parcurge un repertoriu vast, cu tema de Sarbatori, care va crea o atmosfera calda si placuta.

Asa cum in anul 2007, primul an in care Sibiul a gazduit Targul de Craciun, acesta a fost inaugurat de maestrul Gheorghe Zamfir, asa dorim sa punem bazele unei traditii de inaugurare a acestui eveniment traditional cu un concert de nai”.