(Foto) „Larisa Iordache continuă recuperarea după operație și are vești bune de la medic, de miercuri scapă de gheată și poate începe exerciții de mobilitate pentru picior”

(Last Updated On: November 20, 2017)

Gimnasta Larisa Iordache a suferit în luna octombrie o ruptură a tendonului lui Ahile în timpul încălzirilor, chiar înainte de a concura în calificările de la Campionatele Mondiale de la Montreal. Acum este la recuperare și se pare că e spre vindecare.

Pe Facebook, Lotul Feminin de Gimnastica al Romaniei a adăugat fotografii cu mesajul: „Never give up! Larisa Iordache continuă recuperarea după operație și are vești bune de la medic, de miercuri scapă de gheată și poate începe exerciții de mobilitate pentru picior. Împreună cu antrenorii ei, soții Moldovan, Larisa e în fiecare zi în sală! Încurajările fanilor o vor ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă, așa că deschidem lista….

Tare, Larisa !”

 

După accidentare, pe Facebook, Larisa Iordache a scris: „Când am spus că sunt pregătită pentru orice nu mă așteptam chiar la asta. Ce-i drept m-a cam luat prin surprindere. Deși sunt bulversată încerc să îmi adun cuvintele pentru a putea să vă mulțumesc din tot sufletul!

N-am crezut că toată munca noastră, a mea și a antrenorilor, se poate evapora într-o fracțiune de secundă… n-am crezut și încă pare un vis neplăcut. Dar, cum e vorba aceea, ”cazi de șapte ori, te ridici de opt”. Eu o aleg de fiecare dată, iar acum din nou o să o fac, însă sper să îmi iasă mai bine!

Mulțumesc încă o dată pentru mesaje, gânduri bune și susținerea voastră!
Mulțumesc antrenorilor mei pentru tot! We are a team!
Mulțumesc familiei mele pe care o iubesc și mă iubește necondiționat, pentru fiecare clipă în care îmi sunteți alături. Mulțumesc!”