Liviu Dragnea se va PRĂBUȘI în scurt timp, spune Bogdan Chirieac la Romania TV. Cine îl va înlocui la șefia PSD

(Last Updated On: November 24, 2017)

Analistul Bogdan Chirieac, bun cunoscător al realităților PSD, a declarat vineri seara la România TV că Liviu Dragnea va fi înlocuit în scurt timp de la șefia PSD.

Intr-o interventie la Romania TV, Chirieac a declarat ca Dragnea va fi inlocuit de Mihai Tudose, insa nici acesta nu va sta prea mult in aceasta functie, informează aktual24.ro.

„Domnul presedinte Liviu Dragnea si PSD-ul se afla intr-un moment foarte dificil. Acum este un concurs in PSD de eliminare a lui Liviu Dragnea. Atunci cand castigi alegerile pe cai albi si 12 luni de zile incerci sa obtii ce? Pacea de la Teleorman, Pacea de la Belina… Nu, el castigase alegerile, avea mandat. Astazi este o lupta pentru putere in PSD.

Ceea ce intelege PSD-ul mai putin, nu stiu de ce, este ca imediat ce va fi eliminat Liviu Dragnea si partidul va fi preluat de Mihai Tudose, el va fi eliminat imediat la randul sau. Va veni doamna Firea. Eu asa vad.

Dupa aceea va fi eliminata si doamna Firea si se va cauta un nou Mircea Geoana, candidat pentru alegerile prezidentiale din 2019. Va fi un candidat care poate fi invins despre asta vorbesc,” a declarat Bogdan Chirieac la Romania TV.