Marilena Rotaru: ”Astăzi, o colaborare cu regimul instalat la putere mi se pare nerealistă. Totul ne desparte…”, Majestatea Sa Regele Mihai al României – O domnie întreruptă”

(Last Updated On: November 23, 2017)

Jurnalista Marilena Rotaru a postat pe Facebook câteva fragmente din di8n ce a spus Regele Mihai de a lungul timpului.

Pe Facebook Marilena Rotaru a scris: „”Astăzi, o colaborare cu regimul instalat la putere mi se pare nerealistă. Totul ne desparte. Mentalitățile noastre, viziunea pe care o avem despre țara noastră și despre viitorul ei sunt diametral opuse.

Dar asta nu mă face să exclud dialogul cu actualii guvernanți. Însă numai pentru a pune la punct un proces care să ducă la restaurarea monarhiei. Căci monarhia este singura care poate să repună țara în condițiile de echilibru necesare prosperității sale. Monarhia este singura care poate să garanteze, în ochii lumii, o ruptură clară și netă de comunism și să inspire încrederea fără de care nici o dezvoltare serioasă nu este posibilă.”

”Majestatea Sa Regele Mihai al României – O domnie întreruptă”.

Marilena Rotaru: „Un lucru pe care l-am învățat în tinerețe a fost ca prietenii te pot dezamăgi mai mult decât dușmanii. Alt lucru învățat atunci a fost că în momentele cruciale rămâi singur.”

Majestatea Sa Regele Mihai I al României.
Ce destin implacabil îl transformă pe Regele Mihai într-un veritabil personaj shakespearian a cărui viață se închide între două replici ale marelui Will…

”Nici toată apa cumplitului ocean/Nu poate șterge mirul cu care a fost uns Regele” (Richard al II-lea) și
”Mai ascuțit decât dintele unui șarpe este să ai un copil nerecunoscător”. (Regele Lear)