Update. Alexandru Arșinel despre Stela Popescu: ”Cred că a murit de ieri. Era lovită la cap, se pare că a făcut hemoragie internă.”

(Last Updated On: November 23, 2017)

Actriţa Stela Popescu, care împlinea pe 21 decembrie 82 de ani, a murit joi, ea fiind găsită decedată în locuinţa sa. Potrivit primelor informații, marea actriță a fost găsită de fiica adoptivă care a sunat la 112.

Alexandru Arșinel a ofeit detalii terifiante despre modul în care a fost găsită, fără viață, Stela Popescu! Marea actriță a murit cu o lună înainte de a împlini 82 de ani.

Conform lui Arșinel, Stela Popescu a fost găsită de cea pe care ea o numea fiica ei, azi, după-amiază. Actrița nu a mai dat niciun semn de ieri. ”Cred că a murit de ieri. Era lovită la cap, se pare că a făcut hemoragie internă.”, a spus, cu durere în glas, Arșinel citat de stiripesurse.ro.

Stela Popescu a fost dusă la INML, unde i se va face autopsia. Anchetatorii nu exclud nicio pistă în cazul morții sale, considerată suspectă. După ce va fi adusă de la INML, va ajunge la Teatrul ”Constantin Tănase”. Apoi, trupul său va fi dus la Mănăstirea Cernica, unde are un cavou și va fi înmormântată duminică.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis un dosar, iar Serviciul Omoruri, de la Poliţia Capitalei, compartimentul Morţi Suspecte, cercetează decesul Stelei Popescu. Așadar, anchetatorii consideră suspectă moartea Stelei Popescu.

”Cu privire la decesul actritei Stela Popescu va informam urmatoarele: Trupul neinsufletit va fi ridicat si transportat la INML in vederea efectuarii necropsiei pentru a fi clarificate anumite aspecte de natura medicala. Cercetarile sunt efectuate de catre compartimentul Morti Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.”, anunță autoritățile.