„Mândru că sunt ROMÂN! … VICTORIE! Nu pot să spun decât că sunt fericit! A fost o luptă incredibilă, trei reprize de bătaie continue, cu un adversar redutabil, iar la final, spectatorii ne-au aplaudat la scenă deschisă”

(Last Updated On: November 19, 2017)

Luptătorul Daniel Corbeanu a anunțat pe Facebook că a câștigat sâmbătă o competiție în China. El l-a învins la Shenzen, pe campionul sezonului 2016 din FF, favoritul local Wan Xing.

Pe Facebook, Daniel Corbeanu  a postat o fotografie cu mesajul: „VICTORIE! Nu pot să spun decât că sunt fericit! A fost o luptă incredibilă, trei reprize de bătaie continue, cu un adversar redutabil, iar la final, spectatorii ne-au aplaudat la scenă deschisă.

Asta înseamnă duel adevărat! În numele meu și al maestrului Miki Viel, vă mulțumim tuturor pentru susținere și totodată celor care ne sunt alături în această aventură incredibil pe tărâm asiatic: Fornetti Románia​ REHA Clinic​ Knockout Store​ Rivière Brasserie​ Superkombat Fighting Championship Alin Huiu Media

Am ajuns la hotel, dar nu avem timp de sărbătorit, e aproape miezul nopții, iar în câteva ore plecăm spre aeroport. Ne așteaptă un nou drum lung, iar apoi revenim din nou la treabă!

Mândru că sunt ROMÂN!”