Superstiţiile Simonei Halep. Aşa spune că a ajuns numărul 1 mondial

(Last Updated On: October 17, 2017)

Simona Halep a devenit numărul 1 mondial, un vis căruia i-a dedicat ani de muncă din viață. La fel ca mulți alți sportivi însă și Halep are un set de superstiții care, crede ea, că o ajută să câștige un meci de tenis.

“Sunt superstiţioasa şi este ceva normal! La jocuri nu intru în arena cu piciorul stâng, ci drept, nu port talismane, în schimb, nu vorbesc cu fratele meu niciodată! Pe toată perioada turneului, nu îi dau telefon şi nu îi răspund la apeluri! Doar cu mama sau cu tata iau legătura, însă şi în cazul lor, le scriu mesaje scurte! Asa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile! E hotărârea mea”, a povestit Halep, citată de cancan.ro

Jucătorul de tenis cu cele mai multe superstiții este Rafael Nadal.

Înainte de meci intră tot timpul pe teren cu racheta-n mână, aranjează milimetric sticlele lângă scaun, ia o gură de jeleu din plic, îi face să aştepte pe adversar şi pe arbitru, sare-n sus şi-n jos la fileu, sprintează spre linia de fund.

Între puncte  curăţă de zgură tuşele cu piciorul, evită să calce pe linii când merge.

Înainte să servească aranjează şuviţele după ureche, îşi ajustează turul pantalonilor, împinge mingea a doua în buzunar, toate astea în timp ce bate mingea cu racheta, apoi bate mingea cu mâna, se uită peste fileu, face o uşoară grimasă, serveşte.

Între game-uri se şterge, bea din prima sticlă, apoi dintr-a doua, mişcă în sus şi-n jos un genunchi, se şterge iar.