Senatorul lovit de Mirel Palada a primit Certificatul de la IML. Vezi concluziile. „D-NULE PALADA, NE VEDEM LA TRIBUNAL!”

Senatorul Mihai Goțiu a primit astăzi Certificatul medico-legal de la IML care a testă că a fost lovit. Reamintim că acesta a primit lovituri din partea lui Mirel Palada, sociolog apropiat PSD, în timpul unei emisiuni televizate.

Pe Facebook, senatorul Mihai Goţiu a postat documente cu mesajul: „D-NULE PALADA, NE VEDEM LA TRIBUNAL! Astăzi am ajuns la IML de unde mi-a fost eliberat Certificatul Medico-Legal care face dovada agresiunii lui Mirel Palada. Apoi am mers cu certificatul și l-am depus la Poliția Sectorului 1 București (unde am depus și plângerea penală pentru ultraj, pe data de 14 septembrie).

Senatorul lovit de Mirel Palada a primit Certificatul de la IML. Vezi concluziile. „D-NULE PALADA, NE VEDEM LA TRIBUNAL!” 1 –Senatorul lovit de Mirel Palada a primit Certificatul de la IML. Vezi concluziile. „D-NULE PALADA, NE VEDEM LA TRIBUNAL!” 2

De aici, certificatul va fi expediat la parchet (sper că a și fost trimis între timp) și, din acest moment, nu mai există niciun motiv pentru procurori să mai amâne înceaperea urmăririi penale.

Vă dau asigurări, o dată în plus, că nu-mi voi retrage plângerea penală și că nu se pune în discuție varianta împăcării părților. Pentru că e necesar ca politicienii să-și asume răspunderea acțiunilor lor și pentru că cetățenii români trebuie să-și recapete încrederea în Justiție”.

Senatorul lovit de Mirel Palada a primit Certificatul de la IML. Vezi concluziile. „D-NULE PALADA, NE VEDEM LA TRIBUNAL!” 3

Concluzii Certificat Medico-Legal: Numitul Goțiu Remus Mihai prezintă leziuni traumatice care au putut fi produse în data de 13,09,2017.

-leziunea de la nivelul buzei superioare a putu fi produsă prin lovire cu corp dur

-leziunea de la nivelul gambei drepte a putut fi produsă prin lovire de corp dur, posibil același context lezional cu producerea leziunii traumatice active.

Gravitatea leziunilor traumatice este evaluată la 3-4 zile de îngrijiri mediale.