Premoniția Serenei pentru Simona Halep. Ce-i spunea în urmă cu 3 ani

(Last Updated On: October 10, 2017)

Fostul lider al tenisului mondial, Serena Williams, a prezis în urmă cu trei ani faptul că Simona Halep va ajunge numărul 1 mondial. Totul s-a întâmplat la Turneul Campioanelor când cele două au fost adversare în finala câștigată în cele din urmă de sportiva americană.

„Mi-a spus pe podium că vrea să facă o poză cu viitorul nr. 1 mondial şi că mama ei face poza. Mi s-a părut o glumă foarte frumoasă. Probabil se va întâmpla într-o zi, o să muncesc să ajung acolo, dar clasamentul nu e foarte important pentru mine, ci să câştig multe meciuri şi multe titluri”, declara, în octombrie 2014, Simona Halep, citată de digi24.ro

După trei ani, premoniția Serenei Williams s-a dovedit corectă. Simona Halep a devenit de luni nr.1 WTA.

De altfel, la sosirea în România, Simona Halep a ținut să vorbească despre Serena Williams. Ea a spus că a primit un mesaj de la jucătoarea americană, în care aceasta i-a scris cuvinte frumoase după ce a devenit pentru prima dată lider al ierarhiei WTA. „Un mesaj pe Instagram, personal şi deosebit, a fost de la Serena, nu mă aşteptam. Ştiam că este o persoană deosebită şi specială.

Mesajul ei chiar m-a bucurat enorm. Poate cel mai important mesaj pe care l-am primit şi mi-a scris cuvinte frumoase. Eu nu am avut curajul să o felicit atunci când a născut, aşa că am făcut-o acum şi pot să spun că nu este doar cea mai bună jucătoare din lume, este şi un om deosebit”.