Pieleanu: Tudose i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea. Reacția liderului PSD:

(Last Updated On: October 17, 2017)

Sociologul Marius Pieleanu a declarat marți la Antena 3  că înainte de CEx al PSD de joia trecută, premierul Mihai Tudose i-a cerut lui Liviu Dragnea demisia din fruntea PSD și a amenințat că, dacă nu obține remanierea guvernamentală, își va da demisia și altfel va trimite partidul în opoziție.

Surse Antena 3 au confirmat sursele lui Marius Pieleanu. Mihai Tudose i-ar fi spus lui Liviu Dragnea în CExN: „Fie îmi dau eu demisia, fie îți dai tu demisia din fruntea PSD”, potrivit unor surse Antena 3.
Liviu Dragnea și-ar fi arătat disponibilitatea de a demisiona de la conducerea PSD și chiar din partid, după o discuție în doi cu premierul Mihai Tudose.
În cele din urmă, singurele demisii au fost cele ale miniștrilor Shhaideh, Plumb și Cuc.

Reacția lui Liviu Dragnea, potrivit stiripesurse.ro: ”Nu, asta nu este o informație, este o minciună și o prostie. Au fost 100 de inși în sala respectivă și nimeni nu mi-a cerut demisia, nimeni nu a cerut așa ceva.
Dacă sunt instituții foarte nervoase și obsesia lor este sunt eu, pot să plec din țară, dar eu am o responsabilitate față de partid, față de oamenii care ne-au ales”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce a însemnat votul împotriva cererii DNA, în cazul Rovana Plumb, Dragnea a spus că acest vot este o expresie a faptului că oportunitatea aparține decidentului.

”Este o expresie a faptului că de ani de zile susțin că oportunitatea aparține decidentului. Asta a fost explicația votului meu și a fost a celor 99% dintre cei care au votat împotrivă”, a mai spus Dragnea.