Pachetele pentru Revelion, deja vândute de hotelurile din România. Vezi la ce prețuri

(Last Updated On: October 9, 2017)

Pachetele de Revelion din cele mai căutate stațiuni din România sunt aproape vândute, anunță hotelierii. Unele hoteluri şi pensiuni din zonele turistice importante au anunţat deja că au toate locurile de cazare ocupate de Anul Nou.

Poiana Braşov rămâne şi în acest an cea an, cea mai căutată staţiune. Mulţi turişti şi-au făcut rezervare pentru a petrece revelionul în Poiana Brașov încă de la începutul anului. Potrivit site-urilor de rezervări hoteliere, gradul de ocupare pentru această perioadă este de peste 80%, informează digi24.ro.

Mirabela Bârsan, reprezentant hotel Poiana Braşov: „Pachetele sunt vândute în proporţie de peste 50%. Avem un pachet pentru şase nopţi, şapte zile, 839 de euro de persoană locul în cameră dublă. Cazare cu demipensiune, petrecere în fiecare seară, o altă tematică.”

Şi staţiunile din inima Transilvaniei vor fi pline. Locurile din pensiunile din staţiunile de munte din județul Cluj sunt ocupate deja în proporţie de 90% în perioada Revelionului. Preţurile sunt pentru toate buzunarele: pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană şi pot ajunge la 500 de lei pe noapte.

În stațiunea Băile Felix, capitala apei termale din România, au început deja pregătirile pentru revelion. Pachetele oferite s-au epuizat în mai puțin de o săptămână, spre bucuria hotelierilor.

Diana Antonescu – reprezentanta unui hotel: „Pachetele noastre au început de la patru zile și sunt până la șapte zile. Includ patru seri de petreceri.”

La un hotel de cinci stele, turiștii vor plăti pentru patru nopți de cazare aproape 5.300 de lei. Pe lângă petreceri, biletul acoperă saună și aqua zumba.

Și în Maramureș sau Bucovina se mai găsesc greu locuri pentru revelion. Aici prețurile încep de la 200 de lei pe noapte, cu masa festivă inclusă, la o pensiune cu trei margarete.