Norwegian Air Shuttle oferă cel mai lung zbor low-cost care durează peste 12 ore. Vezi cât costă un bilet de avion:

Cel mai lung zbor low-cost este operat de compania aeriană Norwegian Air Shuttle. Zborul dintre Londra și Singapore durează 12 ore și 45 de minute, pe o distanță de 10.885 km.

Compania folosește pe această rută noul Boeing 787-9 Dreamliner, informează incont.stirileprotv.ro.

Norwegian Air Shuttle oferă cel mai lung zbor low-cost care durează peste 12 ore. Vezi cât costă un bilet de avion: 1

Zborul, anunțat în aprilie, va avea loc de patru ori pe săptămână, iar prețul biletelor pornește de la 150 de lire sterline, pe segment. Pentru 700 de lire sterline, poate fi achiziționat un bilet “Premium”, care oferă scaune mai comode, mai mult spațiu pentru picioare și acces gratuit la Lounge-ul din aeroportul Getwick.

Lansarea zborului către Singapore face parte din strategia de extindere a operatorului low-cost Norwegian Air Shuttle la nivel mondial.

În februarie, compania a anunțat că va lansa curse din Europa către SUA, cu prețuri pornind de la 50 de lire, iar în iulie a lansat zborurile directe Londra-Chicago și Londra-Austin, cu 179 de lire sterline. Din 2018, Norwegian plănuiește să zboare și către Buenos Aires.

“Ne bucurăm să putem oferi zboruri ieftine clienților noștri care vor să ajungă în Singapore, în vacanță sau pentru afaceri. 787 Dreamliner ne permite să ne extindem serviciile pe distanțe lungi, în cealaltă parte a lumii, păstrând prețurile accesibile”, a declarat într-un comunicat Bjørn Kjos, CEO Norwegian.

În plin scandal al anulării a mii de zboruri de către Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, un purtător de cuvânt al Norwegian Air Shuttle a declarat că operatorul norvegian a recrutat mai mult de 140 de piloți de la Ryanair, în 2017.