(Foto) „Pentru cei care cred ca puscariasii isi executa pedepsele in conditii inumane va invit sa vizitati ( ca nu va doresc sa stati pe acolo) Spitalele de Pediatrie !!! Sa vedeti acolo conditii inumane, sa vedeti mame care stau 24 din 24 pe un scaun ( din fier) si abia pun capul pe un colt din patul mizer al copilului”

Susținătorii PSD reclamă faptul că deținuții nu au nicio vină, sunt și ei oameni iar legea trebuie respectată. Însă nu asta deranjează. Deranjează efortul depus doar în această direcție. De ce ministrul Justiției, ca să-și facă o idee corectă despre cetățenii României, nu merge într-un spital din provincie? Dar ministrul Sănătății? Dar premierul României? Dar Liviu Dragnea? Dar ministrul Muncii? Pentru că ar vedea așa ceva iar din vilele domniilor lor lumea este frumoasă.

Pe Facebook, Ioana Spataru a adăugat fotografii cu mesajul: „Pentru cei care cred ca puscariasii isi executa pedepsele in conditii inumane va invit sa vizitati ( ca nu va doresc sa stati pe acolo) Spitalele de Pediatrie !!! Sa vedeti acolo conditii inumane, sa vedeti mame care stau 24 din 24 pe un scaun ( din fier) si abia pun capul pe un colt din patul mizer al copilului.

(Foto) „Pentru cei care cred ca puscariasii isi executa pedepsele in conditii inumane va invit sa vizitati ( ca nu va doresc sa stati pe acolo) Spitalele de Pediatrie !!! Sa vedeti acolo conditii inumane, sa vedeti mame care stau 24 din 24 pe un scaun ( din fier) si abia pun capul pe un colt din patul mizer al copilului” 1 (Foto) „Pentru cei care cred ca puscariasii isi executa pedepsele in conditii inumane va invit sa vizitati ( ca nu va doresc sa stati pe acolo) Spitalele de Pediatrie !!! Sa vedeti acolo conditii inumane, sa vedeti mame care stau 24 din 24 pe un scaun ( din fier) si abia pun capul pe un colt din patul mizer al copilului” 2 (Foto) „Pentru cei care cred ca puscariasii isi executa pedepsele in conditii inumane va invit sa vizitati ( ca nu va doresc sa stati pe acolo) Spitalele de Pediatrie !!! Sa vedeti acolo conditii inumane, sa vedeti mame care stau 24 din 24 pe un scaun ( din fier) si abia pun capul pe un colt din patul mizer al copilului” 3

Sa vedeti mucegai, gandaci,toalete si bai nefunctionale!!! Later edit : va las si cateva fotografii, sa va intre cafeaua bine !”