DETALII războiul Dragnea vs Tudose. Sociologul Marius Pieleanu cel care a dat sondajul că premierul Mihai Tudose ar fi în cădere liberă

(Last Updated On: October 17, 2017)

Sociologul Marius Pieleanu, cel care a dat sondajul că premierul Mihai Tudose ar fi în cădere liberă și un apropiat al lui Liviu Dragnea, spune că nu există un război între Cotroceni și PSD, este un război intern PSD.

”Nu vorbim de o luptă între Cotroceni și PSD, ci de o luptă în PSD, între aripa consacrată, dominantă încă, a președintelui PSD, Liviu Dragnea, și aripa tânără, cu vechi relații în afara partidului, reprezentată de dl Tudose.” a spus Marius Pieleanu, la Antena 3 și preluat de dcnews.ro.

Întrebat cine face parte din aripa tânără, Marius Pieleanu a răspuns: ”Vorbim de Marcel Ciolacu, o parte importantă din cei care sunt acum în Guvern. Sunt lucruri importante care nu se văd. De exemplu, secretarul general numește și demite.”

”În lupta sa împotriva președintelui Dragnea, premierul Tudose îl are aliat pe președintele Iohannis. Asta s-ar putea să-i fie fatal în interiorul PSD. Îl ajută foarte mult în relațiile exterioare, de la Bruxelles și de la Washington, dar sigur nu-l ajută în ceea ce înseamnă activul de partid și electoratul PSD-ului, care nu agrează astfel de tipuri de relații.” a conchis Marius Pieleanu.