(Video) Se trezește România? PROTESTE la Brașov și Iași pentru Aeroport și Autostrada Moldova – Transilvania! Urmează Clujul pentru Centura Ocolitoare?

(Last Updated On: September 24, 2017)

Două proteste civice au avut loc la Brașov și Iași pentru Aeroport și Autostrada Moldova – Transilvania! Duminică seara, în fața Prefecturii s-au adunat peste 200 de brașoveni pentru a-și manifesta nemulțumirea față de încetinirea cu care se construiește Aeroportul: 15 ani!
Acum două săptămâni, ieșenii au plecat în marș de protest pe traseul viitoarei autostrăzi, Ungheni – Iași – Târgu Mureș. Zeci de motocicliști din Cluj i-au așteptat pe ieșeni la Târgu Mureș.
Clujenii au și ei o mare problemă. Banii europeni pentru construcția Centurii Ocolitoare, 150 de milioane de euro, sunt blocați de inactivitatea Guvernului de la București.
Dar cel mai supărător este că în Masterplanul de Transport sunt prinși aproximativ 1 miliard de euro pentru extinderea Aeroportului Otopeni. Pentru ei sunt și bani și planuri.

Pe Facebook, Cristian Zaharia a adăugat fotografii cu mesajul: „200 de brasoveni, exact capacitatea unui A320 și-au manifestat nemulțumirea pentru faptul că nu avem aeroport la Brasov”.

Daniela Rusu a adăugat fotografii cu mesajul: „Vrem aeroport la Brașov”.

Andreea Rogoz: Am găsit avion la Brașov. Merge pe promisiunile politicienilor. Uite cum zboară, tiiiiiii…

 

Mesaj organizator Protest: „Zborul nostru la joasă altitudine trebuie să ofere turbulențe factorilor de decizie naționali și locali, pentru că prea liniștiți stau ei în scaunele lor. Să li se aprindă becul “puneți-vă centura de siguranță”, trebuie să înțeleagă că trebuie să facă demersuri urgente pentru că Aeroportul Brașov să nu mai fie doar un vis. Un vis de care constant își bat joc și de care se folosesc doar în campania electorală.

Dacă vii acolo, vei primi un bilet de îmbarcare în primul zbor de pe aeroportul nostru Brașovean, făcut special de organizatorii acestui “zbor-eveniment” 😉

Apropos, ca să fie zborul plăcut pentru pasagerii nemulțumiți, nu sunt invitați membrii marcanți ai niciunui partid care a fost până în acest moment la guvernare în ultimii 10 ani. Deci NU NU PNL, NU NU PSD (ăștia fac pe opoziția la Brașov cu tupeu, ei fiind decizionali la București. Cât tupeu jegos) NU NU ALDE, PMP, UDMR. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Invită-ți prietenii la eveniment și distribuie evenimentul!
Vezi aici cum arată acum Aeroportul Brașov:

Marșul pentru construirea autostrăzii A8, Târgu-Mureş – Iaşi – Ungheni a pornit vineri, 8 septembrie, de la Iași. O caravană formată din motociclişti, autocare, autoturisme şi camioane de mare tonaj a pornit de traseul unei autostrăzi promise de un deceniu de guvernanţi, dar care nu există decât la stadiul de studii de fezabilitate expirate.

(foto: Ciprian Traian Sturzu.)

Coloana motorizată a mers pe traseul Iaşi – Târgu Neamţ – Borsec – Tulgheş – Ditrău – Gheorghieni – Târgu Mureş. Lungimea totală a traseului, dus-întors, a fost de peste 600 de kilometri. Marşul s-a încheiat duminică, 10 septembrie.

S-au alăturat motocicliștilor ieșeni și cîțiva motocicliști clujeni.