(Video) Cea mai frumoasă zonă din România?  Scene ca în filmele americane! „Natura este una extraordinară și motivul pentru care eu am ales să trăiesc aici”

(Last Updated On: September 3, 2017)

În zona Brașovului a fost filmat un documentar cu scene parcă din filmele americane. Delta din Carpați, Munții Făgăraș, Coloanele bazaltice de la Racoș, Pădurile virgine de la Șinca sunt doar câteva locuri care fac din Zona Brașovului poate cea mai frumoasă zonă din România.

Pe Facebook, Dan Dinu a postat un video cu mesajul: „Natura Brașovului este una extraordinară și motivul pentru care eu am ales să trăiesc aici. Timp de aproape patru luni am avut plăcerea să vizitez cele mai impresionante rezervații naturale ale județului împreună cu Cosmin Dumitrache și să realizăm un film documentar pentru Propark Fundatia. Iată pentru moment trailer-ul filmului pe care îl puteți viziona în premieră vineri 15 septembrie de la ora 18:00 la Centrul Cultural Reduta din Brașov, în cadrul Săptămânii Ariilor Protejate.

Le mulțumesc celor care ne-au sprijinit la realizarea filmului: Catri EnacheSilviu NeculaiDora Simi, Ben Mehedin, Cristian Goga, Marius Schumi, Georgiana Andrei, Roxana Iordachescu și Radu Pescaru.

Vezi aici Video:

PS: Nu uitați de butonul HD pentru a vedea filmul la o calitate cât mai bună”.