Taco Bell a început recrutările în România. Vezi ce angajați caută și ce beneficii oferă:

(Last Updated On: September 6, 2017)

Lanțul american de fast-food Taco Bell a început recrutările în România pentru primul restaurant pe care îl va deschide în această toamnă în București. Taco Bell caută persoane “cool, cu chef de viață și nonconformiste”, potrtivit anunțului de angajare.

gigantul american promite tichete de masă, majorări salariale în funție de vechimea în companie și bonusuri de sărbători. Cei care vor fi angajați vor avea mai multe variante de program: full-time (de 8 ore), part-time (de 4 ore) sau doar în weekend, iar orele suplimentare vor fi plătite, informează incont.stirileprotv.ro

Sphera Franchise Group, care deține franciza Taco Bell în România, a anunțat săptămâna trecută, că restaurantul va fi inaugurat în București, în cadrul Băneasa Shopping City, unul dintre principalele centre comerciale din Capitală.

Brandul sud-californian face parte din portofoliul Yum! Brands și este principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspirație mexicană. Meniul Taco Bell oferă o varietate de produse de inspirație mexicană, precum faimoasele Crunchy Tacos, burrito, quesadilla, nachos și Crunchwraps.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup de restaurante din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. Compania Sphera Franchise Group este deţinută de oamenii de afaceri Lucian Vlad, Radu Dimofte şi Nicolae Badea