Știi imediat notele copilului. Catalogul online, gata deja într-un oraş din România. Părinţii pot afla cu un simplu “click” notele

(Last Updated On: September 13, 2017)

Părinţii elevilor de la Liceul Teoretic “Johannes Honterus” din Braşov pot afla începând cu acest semestru notele și absențele copiilor lor de pe telefonul mobil. Apliația va fi accesibilă la cerere, începând cu 11 septembrie, şi va costa până la 5 euro pe semestru.

“Este vorba de o aplicaţie pe care părinţii o vor putea accesa şi contra unui tarif de 5 euro pe semestru primesc în timp real notele copiilor. Noi nu vom plăti nimic”, a spus Radu Chivărean, directorul Liceului ”Honterus”, citat de realitatea.net

Potrivit acestuia, aplicaţia va fi încărcată cu informaţii din catalogul de la clasă direct de către profesorii liceului, la fiecare oră. Aplicaţia va fi disponibilă pentru elevii din clasele 5 – 12 şi va putea fi descărcată contra-cost de către părinţi începând cu 11 septembrie.

De asemenea, elevii Liceului Teoretic “Johannes Honterus” vor fi obligaţi să poarte emblema şcolii sub formă de insignă.