(Last Updated On: September 13, 2017)

Vremea bună din aceste zile îi convinge pe mulți români să își prelungească sejurul la mare, mai ales că acum totul este mult mai ieftin.
Chiar dacă apa mării s-a răcit și nu mulți se mai încumetă să facă baie, cei care au venit în această perioadă pe litoral s-au bucurat pe plajă de soarele care încă arde la orele amiezii.

În Mamaia, un sejur de 6 nopţi de cazare la un hotel de 5 stele cu mic dejun inclus costă 605 lei de persoană, la 4 stele costă 485 de lei, iar la 3 stele 425 de lei. Pentru cei care vor să stea mai puţin, există tarifele de o singură noapte, informează digi24.ro
Sfârșitul sezonului de litoral în România. Cât costă cazarea la mare în această perioadă 1

„În cadrul programului Litoralul pentru toți avem tariful de 80 de ron de persoană cu mic dejun inclus. Gradul de ocupare este în jur de 40%, iar în weekend am avut 80%, solicitări avem în continuare mai ales pentru programul acesta şi e vreme frumoasă”, afirmă Lahme Bolat, managerul unui hotel.

Preţuri ceva mai mici sunt în sudul litoralului, în Venus, Neptun, Costineşti sau Olimp. Un sejur de 6 nopţi de cazare cu mic dejun inclus costă 469 de lei şi ajunge la 329 de lei pentru o persoană la 3 stele.