Români în vacanță rămăși fără mașină în Bulgaria. Le-a fost furată din parcarea hotelului. „Au venit trei băieţi cu şapca pe cap, cu veste reflectorizante”

(Last Updated On: September 4, 2017)

O familie de români care a mers în vacanță într-o staţiune de pe litoralul bulgăresc a avut parte de momente neplăcute. Mașina lor în valoare de 20.000 de euro le-a fost furată din parcarea hotelului.

Anca Brandiburu : Pe data de 1, noaptea, mi s-a furat maşina din curtea hotelului supravegheată video. Poarta nu a fost închisă. La recepţie nu era nimeni, deşi scria că recepţia e nonstop.
Deşi geamul din camera soţilor era foarte aproape de parcare, aceştia nu au auzit niciun zgomot, scrie digi24.ro

Anca Brandiburu: Am văzut filmarea: au venit trei băieţi cu şapca pe cap, cu veste reflectorizante, se tot uitau aici la recepţie dacă e cineva. 22 de minute a durat, i-a spart butucul, a făcut o cheie pe loc şi a plecat cu maşina.

Pe filmare, se observă cum la un moment dat hoţii întorc camera de supraveghere. A doua zi dimineaţă, când şi-au dat seama că maşina lipsea, i-au întrebat pe cei de la hotel cum a fost posibil să nu observe nimeni furtul.

Anca Brandiburu, turistă în Bulgaria: După ce ne-au furat nouă maşina, au închis şi poarta. Dădeau din umeri, râdeau.

Soţii au sunat la poliţie. Spun însă că nu au fost ajutaţi.

Vezi video aici:

Cei de la consulat i-au anunţat că actele şi paşapoartele copiilor au fost găsite într-o geantă aruncată la gunoi. Nu sunt singurii turşti care au avut probleme în concediul petrecut în ţara vecină.