(Last Updated On: September 22, 2017)

Pentru a veni în sprijinul familiilor afectate, Kaufland România şi Fundaţia “Pentru Voi” acordă AJUTOR FINANCIAR NERAMBURSABIL pentru repararea locuințelor avariate de furtună.
Valoarea totală a finanțărilor oferite familiilor afectate de această calamitate este de 500.000 lei, iar valoarea maximă a unei finanțări acordată per familie este de 5.000 lei, anunță primarul comunei Petriș, Irina Onescu.

„Suntem alături de comunitate în aceste momente dificile și dorim să oferim sprijinul în efortul de reconstruire a căminelor celor care au nevoie acum de tot ajutorul. Astfel, facem un apel la solidaritate din partea mediului privat, pentru a se alătura acțiunii de a reda condițiile decente de trai persoanelor afectate”, a declarat Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland România.

Primarul Irina Onescu: Kaufland România şi Fundaţia “Pentru Voi” acordă AJUTOR FINANCIAR NERAMBURSABIL pentru repararea locuințelor avariate de furtună. Vezi ce sumă: 1

“În momentele grele, e nevoie de solidaritate. Ne bucurăm să dăm şi noi o mână de ajutor familiilor care nu au suficiente resurse materiale pentru a-şi renova locuinţele afectate de furtuna de duminică “, a declarat Laila Onu , directorul general al Fundaţiei „Pentru Voi”.

Familiile din judeţele Timiş, Arad sau Hunedoara pot accesa finanţarea nerambursabilă până pe 26 septembrie 2017, dacă îndeplinesc următoarele condiţii de eligibilitate:
– Imobilul afectat să fie in judeţele Timiş, Arad sau Hunedoara
– Venitul pe membru de familie să nu depăşească 1000 lei
– Afectarea imobilului să fie cauzată de furtuna din 17 septembrie

Pot depune aplicații și familiile care locuiesc în blocuri avariate de furtună, finanțarea acordându-se pentru contribuţia lor la plata lucrării de reparații contractată de Asociaţia de proprietari.

Sunt eligibile pentru acordarea de finanțări nerambursabile și serviciile sociale publice sau aparținând ONG-urilor din județele Timiș, Arad și Hunedoara, cu precizarea că o organizaţie poate solicita doar o singură finanţare, indiferent de numărul de servicii sociale pe care le furnizează.

Aplicațiile se depun la sediul Fundației Pentru Voi, Timișoara Str. Bacalbașa 69-65 A sau online la [email protected]
Persoană de contact : Simona Hanga, tel. 0755056306
Termen de depunere a aplicaţiilor: 26 septembrie 2017