(Last Updated On: September 25, 2017)

Și în acest an cele mai scumpe pachete pentru Revelion se găsesc în Poiana Brașov. Cererea foarte mare a făcut ca unele hoteluri să vină cu oferte de până la 1500 de euro pentru un sejur în stațiunea de lux a României.

Oferte pentru Revelion sub 500 de euro în Poaiana Braşov nu există. Mai mult, în hoteluri de lux, anul acesta prețurile ajung și la 1.500 de euro, pentru o singură persoană. Chiar şi aşa, este cerere mare, informează observator.tv

Preţuri uriașe la pachetele turistice de Revelion în Poiana Başov. Sub 500 de euro nu există 1

„Avem 400 % cerere pentru această perioadă, o perioadă încărcată care se vinde foarte uşor.”
Cei care ajung acum în Poiană nu ştiu dacă vor avea buget şi pentru sărbători. Poaiana devine un lux şi mulţi deja îşi fac planuri pentru alte destinaţii din România. Maramureşul oferă şi tradiţii.

„Oferta noastră de Revelion este 4 nopţi cu 5 zile de cazare. Intră colindători, muzică, tombolă, preparate tradiţionale, acces la piscinele cu apă sărată şi dulce.”
Acum o cameră dublă costă 160 de lei. Peste trei luni, 4 nopţi de cazare vor fi aproape 2.000 de lei. În Transilvania, pretenţiile sunt mai mari. La fel şi suma pe care ar trebui s-o scoateţi din buzunar.

Pe site-urile de specialitate oferta de două persoane care include 4 nopţi de cazare variază în funcţie de regiune.

În Maramureş, încă se vând pachete de 1.500 de lei. În Bucovina, preţurile sunt e trei ori mai mult. Şi, atenţie, aceste oferte nu includ masa din noaptea de Revelion.