HARTĂ „Rutele interne Tarom acum 42 de ani … Va să zică în 1975 se putea călători cu Taromul inclusiv pe rute gen Cluj – Baia Mare, Sibiu – Târgu Mureș, Bacău – Suceava. Nu ne spune nimeni de ce în 2017 nu se mai poate”

(Last Updated On: September 13, 2017)

România avea o companie aeriană TAROM ce părea de succes, acum are o companie aeriană TAROM unde angajații sunt acuzați că ar fi doar rude. Compania are pierderi uriașe iar banii de la spitale sau școli se duc pe salarii angajaților de TAROM. Ungaria a renunțat la compania transport și a transformat-o în Wizz Air-ul de azi. Cine sunt mai câștigați?

Pe Facebook, Alexandru Petărlecean a postat o hartă a zborurilor din România, 1975: „Rutele interne Tarom acum 42 de ani.

Asta se întâmpla în 1975, la 55 de ani de aviație internă și la aniversarea a 20 de ani ai companiei TAROM (fostă TARS – Societatea de Transporturi Aeriene Româno-Sovietice, fostă SARTA – Societatea Română de Transporturi Aeriene, fostă LARES – Liniile Aeriene Române Exploatate de Stat, fostă Compania Franco-Română de Navigație Aeriană).

Va să zică în 1975 se putea călători cu Taromul inclusiv pe rute gen Cluj – Baia Mare, Sibiu – Târgu Mureș, Bacău – Suceava.
Nu ne spune nimeni de ce în 2017 nu se mai poate”